Les ales d’en Xavi

En primer lloc, volem donar les gràcies a totes les persones boniques que han fet possible aquest detall tan bonic, repartir les ales d’en Xavi i la seva cara ha estat un regal per nosaltres.

Gràcies a Manel Panal per haver dissenyat i fet aquestes ales tan boniques; al Jordi (Bicman) per haver dibuixat la cara del nostre àngel, als Teixidors per participar activament al projecte i fer els coloms grocs en nom de les víctimes; al Xavi i família d’impressions.cat per dissenyar les camisetes, el Josep i Joan de CDR Rubí per les mascaretes; a la Teresa, la dissenyadora que ha donat forma a les ales; a la Sònia i al Jordi que els han tallat; a l’Armando que els ha imprès; a la Pilar i a tots vosaltres que heu fet possible enviar aquestes ales a tot arreu.

No oblidem que tot el que fem és per totes les víctimes, per descobrir la veritat d’aquell fatídic dia i perquè no torni a passar mai més.

Les ales ja no estan disponibles, i el següent mapa només mostra els establiments que van col·laborar amb la venda i recaptació de les donacions. A tots ells, així com a la gent que va ajudar-nos: Moltíssimes gràcies!