Judici

No feed found with the ID 1. Go to the All Feeds page and select an ID from an existing feed.

Davant la negativa constant sense explicació de crear una comissió d’investigació política per conèixer què va fallar aquell fatídic dia i adaptar els protocols a la nova situació, ens anava arribant per diferents vies informació molt preocupant, per aquest motiu, decidim personar-nos particularment al judici per intentar donar explicació a tots els interrogants.

Les víctimes tenim dret a saber tota la veritat.

Contactem amb el lletrat Jaume Alonso-Cuevillas i Agustí Carles Guerau per la seva trajectòria i coneixement en casos similars com a advocats. Gràcies a les vostres donacions, aconseguim personar-nos al judici i plantejar una sèrie d’interrogants sobre la investigació policial.

AUDIÈNCIA NACIONAL

El 10 de novembre de 2020 s’inicia el judici dels atemptats d’Alcanar, Barcelona i Cambrils.

L’atemptat de la Rambla de Barcelona del 2017 va canviar la vida de Javier Martínez. Aquell 17 d’agost en Xavi, el seu fill petit, va ser assassinat. Només tenia tres anys. Allò va destruir la família, però en Javier assegura que no es pot rendir. De llavors ençà, treballa incansablement per saber què va passar i si s’hauria pogut evitar. Fa tres anys que investiga, parlant amb tothom, pagant factures d’advocats… per Txell Partal.

Per llegir l’article complert: https://www.vilaweb.cat/noticies/javier-martinez-17a-atemptat-judici-imam-ripoll/