Política de privadesa

Aquesta declaració de privadesa es va actualitzar per última vegada l’11 de març de 2024 i s’aplica als ciutadans i residents permanents legals de l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa.

1. Introducció

Aquesta Política de Privadesa està dissenyada per informar els usuaris del lloc web 17avolemsaberlaveritat.cat sobre com el responsable, Javier Martínez, recull, utilitza, i protegeix la informació personal dels usuaris. La nostra intenció és tractar totes les dades personals amb respecte i de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea, la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD) d’Espanya, i altres normatives aplicables.

2. Recollida i ús de la informació

a. Visites a la web: El nostre lloc web recull dades de les visites de manera totalment anonimitzada. Això significa que no podrem identificar-te personalment a partir d’aquesta informació. L’objectiu de recollir aquestes dades és millorar l’experiència d’usuari i entendre millor com els visitants utilitzen el nostre lloc.

b. Donatius: Per processar donatius, fem servir la plataforma Stripe. Les dades personals necessàries per a realitzar la transacció són recollides i processades per Stripe, de conformitat amb la seva política de privadesa, disponible a https://stripe.com/es/privacy. Això inclou, però no està limitat a, el nom, adreça de correu electrònic, informació de pagament, i qualsevol altra informació requerida per Stripe per processar el donatiu.

3. Transferència internacional de dades

En utilitzar Stripe com a plataforma per a processar donatius, les teves dades personals poden ser transferides a servidors situats als Estats Units. Tant nosaltres com Stripe prenem les mesures adequades, incloent-hi l’adherència als marcs legals pertinents, per assegurar que les teves dades estan protegides adequadament.

4. Seguretat de les dades

Ens comprometem a protegir les teves dades personals. Encara que la nostra web no emmagatzema dades personals directament als seus sistemes, garantim que totes les transaccions i transferències de dades realitzades a través de la nostra web utilitzen mètodes de xifratge segurs per protegir la informació contra l’accés no autoritzat.

5. Els teus drets

Com a usuari, tens dret a accedir, rectificar, i suprimir les teves dades personals, així com altres drets especificats per la RGPD i la LOPDGDD. Per exercir aquests drets, pots contactar directament amb Stripe per a les qüestions relacionades amb el processament de donatius, o amb nosaltres per a qualsevol altra qüestió relacionada amb la privadesa a legal@17avolemsaberlaveritat.cat.

6. Contacte

Per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb aquesta política de privadesa, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres a través de legal@17avolemsaberlaveritat.cat.

7. Modificacions de la Política de Privadesa

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà efectiu immediatament després de la seva publicació en el nostre lloc web. Encoratgem els usuaris a revisar periòdicament aquesta política per estar informats sobre com protegim la seva informació personal.