Omet al contingut

Política de privadesa

La privadesa dels usuaris de “17-A: Volem saber la veritat” és primordial per nosaltres. En aquest document exposem com tractem les dades dels nostres usuaris i com poden sol·licitar la modificació, i en cas que fos necessari, realitzar una queixa a les autoritats pertinents.

Només recopilem la informació necessària per complir la legislació i poder oferir una experiència plena als nostres usuaris i usuàries. Aquesta informació no és cedida a terceres empreses amb finalitats comercials, tal com exposarem a continuació.

Aquest document s’estructura en 5 punts bàsics: Qui és el responsable de les dades, el perquè fem servir aquesta informació, quina és la base jurídica del tractament d’aquestes dades, si cedim dades a terceres empreses i el perquè, i quins drets tenen els nostres usuaris i usuàries sobre la modificació i cancel·lació d’aquestes i a quines autoritats es poden adreçar.

Responsable

D’acord amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informar que el responsable del tractament de les dades i titular del domini és:

17-A: Volem saber la veritat – Javier Martínez
17avolemsaberlaveritat@gmail.com

Finalitat

Les dades proporcionades pels usuaris i usuàries de “17-A: Volem saber la veritat” seran tractades únicament amb la finalitat que a continuació es descriu, enumerant les diferents plataformes d’obtenció de dades de què disposem:

  • Donatius: Els dades que s’obtenen mitjançant els donatius s’envien als servidors de la plataforma Stripe i, en cap cas, s’emmagatzemen dins del lloc web de “17-A: Volem saber la veritat”. Podeu consultar la política de privadesa de Stripe a stripe.com/ca/privacy. L’adreça de correu electrònic es pot utilitzar per a l’enviament de missatges rellevants a totes les persones que han fet un donatiu.
  • Les ales d’en Xavi: Els dades de geolocalització només s’utilitzen per mostrar els punts més propers a l’usuari. Els dades no s’emmagatzemen ni es comparteixen amb tercers.
  • Formulari de contacte: Les dades obtingudes mitjançant el formulari de contacte de “17-A: Volem saber la veritat” són tractades amb la finalitat d’oferir una via de contacte útil i resoldre les dubtes i problemes que els usuaris i usuàries puguin trobar amb la brevetat més gran possible. Aquestes dades obtingudes són proporcionades pels mateixos usuaris i mitjançant el seu consentiment.

Destinatari de les dades

Les dades dels donatius de “17-A: Volem saber la veritat” s’envien al servei de pagament Stripe per validar i fer correctament el cobrament. En cap cas se cedeixen a altres empreses o tercers.

Termini de conservació de les dades

El responsable del tractament conservarà la seva informació mentre no revoqui el consentiment atorgat a acceptar aquesta clàusula.

Drets

Els usuaris i usuàries poden retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest hagi permès el tractament de les seves dades per part de “17-A: Volem saber la veritat”. En cap cas, la retirada del consentiment condicionen el contacte actual i relació amb “17-A: Volem saber la veritat”, mantenint-se els serveis i qualsevol relació anterior amb l’organització.

Els usuaris i usuàries de “17-A: Volem saber la veritat” tenen els drets:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Dret a sol·licitar la rectificació de les dades.
  • Dret a sol·licitar la supressió de les dades personals.
  • Dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades.
  • Dret a oposar-se al tractament.
  • Dret a la portabilitat de les dades.
  • I altres drets que emparin els usuaris i usuàries i ciutadans segons la legislació espanyola actual.

Per exercir materialment aquests drets, l’usuari/ària es pot posar en contacte amb el responsable del tractament de les dades (a l’apartat “RESPONSABLE” superior) a través del correu electrònic que apareix a aquesta mateixa pàgina.

Obligacions de l’afectat

L’afectat ha d’aportar informació veraç i actualitzada en tots els processos de recollida de dades, sent ell l’únic responsable de la vulneració d’aquesta obligació.

Als formularis de recollida de dades estan marcades les dades que són obligatòries aportar, en funció de la demanda que faci l’afectat. La manca de l’aportació d’aquestes dades pot suposar la impossibilitat de proporcionar el servei que es demana.

Consentiment

S’entén que l’usuari accepta les condicions establertes si prem el botó “ENVIAR” o “REALITZAR DONATIU” que es troba als formularis de recollida de dades, o si envia un missatge per correu electrònic.

Seguretat

La base de dades general està dotada del preceptiu document de seguretat i ha establert tots els mitjans tècnics a l’abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori dels dades que ens faciliteu. El tractament de les dades personals està ajustat a la normativa establerta a la Llei Orgànica 3/2018 de protecció de dades i garantia dels drets digitals i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016.

Responsabilitat

“17-A: Volem saber la veritat” no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar d’interferències o avaries telefòniques, desconnexions al sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

“17-A: Volem saber la veritat” es reserva l’exercici de les accions legals que corresponguin contra els que vulnerin aquestes condicions.

Modificació i vigència de les condicions

“17-A: Volem saber la veritat” pot modificar aquestes condicions en qualsevol moment, sense previ avís, publicant les seves modificacions tal com apareixen.

Darrera actualització: 14 d’agost de 2023