Política de privadesa

1. Introducció

Aquesta Política de Privadesa regula la recollida, tractament i ús de les dades personals proporcionades pels usuaris a 17avolemsaberlaveritat.cat. La nostra política es regeix pel Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea i la legislació espanyola corresponent.

2. Responsable de les Dades Personals

Responsable: Javier Martínez
Correu electrònic: 17avolemsaberlaveritat@gmail.com

3. Dades Recollides

Recollim dades a través del nostre formulari de donatius i formulari de contacte, que poden incloure nom, adreça de correu electrònic, informació de pagament i altres dades personals que els usuaris optin per compartir.

4. Finalitat del Tractament

Les dades recollides s’utilitzen per processar donatius a través de la plataforma Stripe, respondre a consultes del formulari de contacte, i altres finalitats administratives.

5. Consentiment

En emplenar els nostres formularis, els usuaris donen el seu consentiment explícit per al tractament de les seves dades personals per les finalitats especificades.

6. Transferència de Dades a Tercers

Les dades de pagament són processades a través de Stripe. Consulteu la seva política de privadesa per a més informació. No compartim dades personals amb altres tercers sense el consentiment explícit de l’usuari, llevat que sigui requerit per llei.

7. Mesures de Seguretat

Implementem mesures de seguretat tècniques i organitzatives per protegir les dades personals contra accés no autoritzat, alteració, divulgació o destrucció.

8. Drets dels Usuaris

Els usuaris tenen dret a accedir, rectificar, suprimir les seves dades personals, així com altres drets establerts pel RGPD. Aquestes sol·licituds es poden fer a través del correu electrònic proporcionat.

9. Galetes i tecnologies similars

Utilitzem galetes i tecnologies similars per millorar l’experiència de l’usuari en la nostra web. La informació recollida per aquestes tecnologies és tractada segons aquesta política de privadesa.

10. Modificacions a la Política

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa. Qualsevol canvi serà comunicat a través de la nostra web.

11. Contacte

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la privadesa, contacteu amb nosaltres a 17avolemsaberlaveritat@gmail.com.

12. Jurisdicció i Llei Aplicable

Aquesta política de privadesa es regeix per la llei espanyola i qualsevol disputa serà sotmesa als tribunals d’Espanya.